Hladno je jutro sredinom tjedna krajem studenog. Dolazim na Zavrtnicu u prostor Brigade. Dok čekam da Damjan Geber stigne, postavljam opremu za snimanje i pijem kavu. On kasni desetak minuta, ali pošto doma ima malo dijete, sve mu je oprošteno. 🙂

Za Brigadu sam čuo davno prije i uvijek su mi projekti koje su radili bili odlični. Spletom okolnosti sam prije nekog vremena upoznao Damjana koji me oduševio prvenstveno kao osoba, a isto tako kao i stručnjak u poslu kojim se bavi.

“Mi se bavimo stvaranjem doživljaja u prostoru”, kaže Damjan. To je definicija do koje su došli nakon nekoliko godina rada i nakon mnogo širih prijašnjih definicija. Kakva je budućnost restorana i fizičkih prostora općenito i hoće li fizički prostori postati stvar prošlosti s povećanjem online trgovine i narudžbi hrane za van? Kako napraviti da prostor bude funkcionalan, a ne samo lijep? Kako se naplaćuju usluge dizajna prostora? Odgovor na ova i još mnoga druga pitanja vezana uz stvaranje doživljaja u prostoru poslušajte u podcastu.

Damjan Geber Podcast Volim Ljuto

Damjan Geber (Brigada) – Chef and Restaurant Podcast S01E05 1
Pocket casts - Volim Ljuto
Listen on Sticher - Volim Ljuto Podcast
Apple Podcasts - Volim Ljuto
Google podcasts
Kliknite ako želite volim ljuto umake u svojem restoranu!

Moglo bi vas zanimati i ovo

Ljuta Vilica Newsletter

Prijavi se i jednom mjesečno ti šaljemo novosti vezane uz ugostiteljstvo, recenzije restorana i Chef & Restaurant Podcast.

1 ljuti komentar na “Damjan Geber (Brigada) – Chef and Restaurant Podcast S01E05

  1. Avatar
    Mirsad says:

    Lijep pozdrav…poznate su mi vrijednosti ljutog za zdravlje i želim postati član zajednice i uzgajati u svom vrtu….. inače konzumiram ljuto… Svako dobro želim

Odgovori

Your email address will not be published.