PREDSTAVLJAMO:

LJUTA POPEZIJA

U jesen 2022., počeli smo s pripremama za novu sezonu Ljute poezije (prvu sezonu možete pogledati ovdje), kojoj smo odlučili malo začiniti, te ju transformirali u Ljutu POPeziju. Koncept je ostao isti: gost jede ljutu papričicu koju izvuče na ruletu, te nakon što ljutina počne djelovati, mora dati sve od sebe kako bi što bolje izveo pjesmu koju također izvuče. No, umjesto čitanja klasične poezije domaćih pjesnika, u drugoj sezoni vam donosimo recitacije pjesama šire poznatijih u našem društvu: radi se o tekstovima domaćih pop i zabavnih pjesama.

Plan je bio dovesti poznate goste, koji će uistinu interpretirati ove pjesme poput profesionalaca. Taj dio smo ostvarili uz pomoć našeg dragog Asima Ugljena, koji je naš dugogodišnji fan. Kada smo ga pitali bi li došao sudjelovati u novoj sezoni Ljute POPezije kao gost, odbio je. Odbio je jer se vidio u nešto drugačijoj ulozi: onoj voditeljskoj. Naravno da ga nismo mogli odbiti, pogotovo kada smo vidjeli iskru u njegovim očima dok je razmišljao koje bi sve svoje prijatelje mogao pozvati kao goste i izmučiti. 

Mjesec dana kasnije, imamo snimljenih 10 epizoda, i troje hrabrih kojima ni Carolina Reaper nije uništio poetičnu izvedbu srcedrapajućih tekstova. Nove epizode izlaze svakog četvrtka, a da ne otkrivamo previše, pustiti ćemo vas da sami uronite u ovaj naš najdraži projekt do sada!

lista epizoda

PRETPLATITE SE NA LJUTI NEWSLETTER

Ne propustite nijednu epizodu Ljute POPezije te saznajte sve pogodnosti i ponude!