Paketi najčešće stižu u roku 2-3 radna dana od narudžbe (u slučaju odabira plaćanja pouzećem) odnosno od primitka uplate.

U slučaju da vam e-mail nije stigao na adresu koju ste ostavili, provjerite pretinac neželjene pošte (SPAM). Ako ga nema, kontaktirajte nas.

Na dan dostave dobit ćete SMS od GLS dostavne službe s okvirnim vremenom dostave, kao i brojem na koji se možete obratiti za dogovor novog vremena ili druge adrese dostave.

Na rukovanje paketa nakon što napusti naše sjedište ne možemo utjecati, ali možemo pomoći riješiti problem.
Sve reklamacije primamo putem naše online forme za reklamacije na adresi: https://www.volimljuto.com/reklamacije

Uplata nam je vidljiva idući dan nakon podneva.

Da, moguće je platiti pouzećem. Tu opciju je potrebno odabrati prilikom narudžbe i dostavna služba tu uslugu naplaćuje 1€, odnosno, cijena dostave se povećava za 1€.

Da, Revolut kartica je kao i svaka druga. Ali molimo da pri plaćanju tada obavezno odaberete Plaćanje karticom kao način plaćanja, a ne bankovnu uplatu. Revolut računi nisu u RH, te banka zbog takve transakcije nama naplaćuje jako visoku naknadu. Ako zaprimimo takvu uplatu, bit ćemo primorani otkazati narudžbu te vratiti sredstva račun platitelja, umanjena za manipulativne troškove banke.

Ne, dostava stiže u roku 2 radna dana od narudžbe/uplate, a na dan dostave dobit ćete SMS sa okvirnim vremenom dostave i brojem putem kojeg se možete dogovoriti za vrijeme dostave koje vam odgovara.

Sadnice se putem webshop samo rezerviraju. Svake sezone rezervacije počinju već početkom veljače i traju dok imamo raspoloživih sadnica. Sadnice krećemo isporučivati početkom svibnja po redoslijedu pristizanja narudžbi, no obično sve naručene sadnice isporučimo do polovice svibnja. Nakon toga naručene sadnice šaljemo jednom tjedno, pa ako ste ih rezervirali do petka, šaljemo ih u ponedjeljak i stižu u utorak, no ako ste ih rezervirali u utorak onda ćete morati pričekati idući tjedan za dostavu.

Sve koji su rezervirali sadnice kontaktirat ćemo čim one budu spremne za preuzimanje. Obično je to vrijeme početak svibnja.

Sve odgovore o uzgoju papričica možete potražiti na ovom linku.