UMACI ZA TORTILJE

Volite tortilje, a nikad ne znate koji umak upotrijebiti? Pogledajte našu ponudu i savjete oko toga koji umak za tortilje koristiti. Obično se za tortilje koriste ljuti umaci, pogotovo ako želite autentični okus, no čak ako i ne volite jako ljuto, imamo nešto za vas!

Umaci za tortilje
Hot 4 / 5
Hot 7 / 5
Hot 6 / 5
Hot 2 / 5

FERMENTIRANI LJUTI UMACI

Ovo je skupina umaka koje ćete dodati nekoliko kapi u svoju tortilju kako biste dobili ljutinu i aromu chili papričica jer ovi umaci sadrže čak 80% chili papričica. Možete ih koristiti i kao dodatak umaku koji stavljate u tortilje kako biste dodali ljutinu i aromu. No, budite pažljivi kod odabira ljutine, jer ako pretjerate, pomoći nema. 🙂

ASSTEAROID

Ako ste ljubitelj zelenih, nešto drugačijih umaka, onda je Asstearoid odličan izbor za vaše tortilje. Sadrži svježe krastavce koji mu daju svježinu koja se odlično uklapa u tortilje. Asstearoid je ljutine 3/5 i s njim pripazite kod doziranja da se ne bi dogodilo kao što i samo ime umaka kaže.

Hot 3 / 5

Kuhani ljuti umaci

AssTearOid ljuti umak 100ml

5,45 
Hot 3 / 5

Special i limited edition ljuti umaci

Holy Ghost ljuti umak 100ml

4,95 
Hot 2 / 5

Special i limited edition ljuti umaci

Vietnam Heat – ljuti umak 100ml

5,45 

HOLY GHOST ILI VIETNAM HEAT

Ako želite nešto egzotično probajte jedan od ova dva umaka uz tortilje. Dok je Holy Ghost tipični meksički umak koji sadrži cimet i kakao, Vietnam Heat ima, kao što i samo ime kaže, okus vijetnamskih začina – korijander, menta i limeta. Jedan i drugi se odlično uklapaju u tortilje, a na vama je da odlučite na koji kraj svijeta će vas okus odvesti.

SWEET CHILI ILI SRIRACHA

Da, znamo da ovo nisu meksički umaci, ali svakako zaslužuju da im date priliku u tortiljama. Dok je Sriracha na bazi Jalapeno papričica s popriličnom količinom češnjaka, Sweet Chili je, s druge strane, slađi s dozom đumbira. Ove umake možete koristiti kao bazni umak za tortilje jer nisu previše ljuti, a nadopunit će okus svih sastojaka.

Hot 1 / 5
Hot 2 / 5
Hot 3 / 5

Umaci za drugu klopu...