FESTIVAL JE OTKAZAN ZBOG LOŠE VREMENSKE PROGNOZE, PA TAKO I NATJECANJE

Wiener takes it all je novi festival na kojem se mogu probati isključivo hot dogovi i varijacije na temu. Festival se održava u dvorištu ALU (Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb). Festival traje čak 5 dana, a natjecanje u jedenju ljutih hot dogova organiziramo zadnji dan, 06.10.2020. U 18:30h.

Okršaj ljutomana organiziramo jednom godišnje tako da se neće jesti samo papričice nego ljuti hot dogovi, tako da je ovo idealno natjecanje za one koji se žale da ne mogu jesti same papričice, ali da mogu pojesti hrpu ljutog uz hranu.

Glazba svakako neće biti glasna jer svi znamo da glasna glazba širi viruse.

Hot Hot Dog Contest

PRAVILA NATJECANJA:

  • Jedu se 3 hot doga koja priprema BBQ Hot Yard, radi se od pecivima od 130g i kobasicama od 150g tako da je ovo (osim testa koliko ljuto možete pojesti) također test koliko količinski možete pojesti.
  • Za svaki hot dog natjecatelji imaju 5 minuta za konzumaciju, a nakon toga stiže idući.
  • Zabranjeno je pljuvanje, bljuvanje ili sakrivanje hot dogova (odnosno, bilo kakav način varanja).
  • Natjecatelji za vrijeme jedenja mogu popiti bočicu obične vode koju će dobiti na natjecanju, bilo kakve druge tekućine su zabranjene.
  • Ako nakon zadnjeg hot doga ostane više od jednog natjecatelja, ide se na knockout s još jednim. Tada pobjednik postaje onaj tko je najbrže pojeo zadnji hot dog.
  • Na natjecanju može sudjelovati maksimalno 10 natjecatelja kako bismo mogli organizirati dovoljan razmak između njih zbog dobro nam znanih epidemioloških uvjeta.
  • Natjecatelji potpisuju izjavu da su upoznati s rizikom od prekomjernog jedenja ljutine kao što su proljev, povraćanje, mučnina i sve ostale neugodne posljedice i da neće kriviti organizatora festivala niti natjecanja za njih.
  • Prijave za natjecanje su online na formi na ovoj stranici. Prijavom se natjecatelji obvezuju da će doći na natjecanje. Ako natjecatelji ne otkažu sudjelovanje prije samog početka, a ne pojave se na natjecanju uzet ćemo si za pravo da ih zovemo wieners 🙂
  • Nagrada za pobjednika je stalak s 4 Volim Ljuto umaka i članstvo u Klubu ljubitelja ljutine.

 

PRIJAVA NA NATJECANJE

Oops! We could not locate your form.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)