Lansirali smo čak 3 Volim Ljuto NFT kolekcije koje se potpuno razlikuju jedna od druge, ali zajednička stvar svima je da je svaki NFT unikatan i da s njime dobivate trajnu vrijednost. Svi NFTovi su na Polygon protokolu kako bi se izbjegle visoke cijene goriva (pun intended). Više detalja o svakoj kolekciji pročitajte u nastavku.

CHILI PEPPER COLLECTIBLE CARDS

Ova NFT kolekcija se sastoji od 17 različitih chili papričica od kojih je svaka napravljena u nakladi 5 komada i svaka ima svoj  serijski broj. Kupnjom ovog NFT-a dobivate i fizičku verziju kartice koja dolazi uokvirena i potpisana od strane osnivača Volim Ljuto – Gorana Vrabeca. Dostava fizičkog primjerka je besplatna za cijelo područje EU, za ostale zemlje se dostava dodatno plaća.

POGLEDAJ CIJELU KOLEKCIJU

Fizička kartica

Volim Ljuto NFT 13
POGLEDAJ CIJELU CHILI PEPPER NFT KOLEKCIJU

10 (HEAT) LEVELS OF GORAN VRABEC

Ova NFT kolekcija se sastoji od 10 unikatnih fotografija Gorana Vrabec, osnivača Volim Ljuto, no prava vrijednost je ono što dobivate kupnjom ovog NFTa, a to je postavljanje 3 pitanja na koja će vam Goran snimiti video odgovore. Pitanja mogu biti iz privatnog ili poslovnog života i ne postoje pitanja na koja Goran neće odgovoriti. Osim toga, kupnjom ovog NFT-a dobivate i unikatni paket Umijeće ljutine s porukom samo za vas od Gorana. Dostava paketa je besplatna za područje Republike Hrvatske, za ostale zemlje se dostava plaća dodatno.

Volim Ljuto NFT 14
Volim Ljuto NFT 15
POGLEDAJ CIJELU goran vrabec NFT kolekciju

LJUTOMIR COLLECTION

Ova NFT kolekcija se ne plaća nego dolazi besplatno uz kupnju nekog limited edition Volim Ljuto proizvoda. Za sada su to sljedeće proizvodi: