BARANJA
Kulen the Gang 1

Stjepan Dumančić, poznat kao Stipe, započeo je svoju poduzetničku priču s portalom “Volim jabuke” 2009. godine. S vremenom je postao poljoprivrednik, fokusirajući se na uzgoj jabuka. Iako je put bio izazovan, Stipe je uspio premostiti početne poteškoće i izgraditi uspješan posao. Ključni dio njegove strategije bila je upotreba digitalnog marketinga.

Nakon nekog vremena, Stipe se odlučio za rebrandiranje svog poslovanja pod imenom Stipino. Iako je to bio rizičan potez, kupci su pozitivno reagirali, a novi brend postao je uspješan. Stipe je shvatio važnost održavanja autentičnosti i osobnog stila komunikacije čak i u digitalnom svijetu. Danas se pod Stipinim brendom može naći mnoštvo proizvoda, od raznih pekmeza, ajvara, salata do sušene baranjske paprike – koju smo iskoristili i mi u umaku koji će predstavljati Baranju.

Najpoznatiji baranjski proizvod je zasigurno kulen. I dok nismo mogli baš njega dodati u umak, mogli smo rekreirati njegov okus. Tako je ovaj umak, uz baranjsku papriku, češnjak i aromu dima, postao pravi kulen iz bočice.

Kulen the Gang 2

pogledajte video

Naručite sva 4 kolaboracijska umaka u poklon paketu

Tražite idealan suvenir ili poklon kojim želite predstaviti hrvatsku gastronomiju? U ovom poklon paketu nalaze se sva četiri umaka iz kolaboracija!

ostali umaci iz kolaboracije

Ovaj članak je objavljen u Blog. Spremite link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)