HRVATSKO ZAGORJE
Fiškal 1

OPG Cesarec u Stubičkoj Slatini je već široko poznata adresa na gdje se proizvodi vrhunsko bučino ulje, nagrađivano na brojnim sajmovima. Mladen Cesarec, koji je imanje naslijedio od svojih roditelja, godinama proizvodi bučino ulje uz sudjelovanje cijele obitelji. Osim ulja, proizvodi i druge proizvode od buče, poput brašna i pesta od koštica, nudeći kvalitetne proizvode koji su prepoznati na lokalnim i međunarodnim sajmovima.

Mladen svojim inovativnim pristupom osigurava raznolikost i održivost svog poslovanja u poljoprivredi. Ulje se proizvodi hladnim prešanjem sirovih bučinih koštica, a obitelj se trudi održati visoku kvalitetu i integritet proizvoda. Osim na sajmovima, ulje se sada može nabaviti i u odabranim trgovinama.

Bučino ulje se tradicionalno proizvodi i koristi u Hrvatskom zagorju, a s obzirom na njegov zanimljiv okus, htjeli smo ga iskoristiti i u umaku. Rezultat je bio spektakularan, kombinacija ulja, luka i chili papričica će vas natjerati da se zapitate – zašto se nitko prije nije toga sjetio?

Fiškal 2

pogledajte video

Naručite sva 4 kolaboracijska umaka u poklon paketu

Tražite idealan suvenir ili poklon kojim želite predstaviti hrvatsku gastronomiju? U ovom poklon paketu nalaze se sva četiri umaka iz kolaboracija!

ostali umaci iz kolaboracije

Ovaj članak je objavljen u Blog. Spremite link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)