ISTRA
Mediteranino 1

Destilerija Aura je istarski brend koji se ističe po svojim jedinstvenim proizvodima i prepoznatljivim trgovinama. Mala obiteljska destilerija, smještena u Buzetu u centralnoj Istri, rekordno brzo je postala sinonim za kvalitetne rakije, likere i marmelade. S obzirom na njihovu predanost ručnoj proizvodnji i posebno uređenim prodajnim prostorima, Aura je stvorila pravu revoluciju na istarskoj gastronomskoj sceni.

Njihova ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući 25 vrsta rakija i likera od samoniklog bilja i divljeg voća, 4 vrste džina i 7 vrsta džemova. Svi proizvodi nastaju ručno, a kvalitetu i autentičnost svakog artikla osigurava njihov stručni pristup proizvodnji. Posebno su ponosni na proizvodnju teranina, likera od vina terana, koji čini polovicu njihove proizvodnje likera. Upravo smo iz tog razloga odabrali baš ovaj proizvod da predstavlja Istru i kreirali voćni ljuti umak – Mediteranino.

U njemu se spaja aromatičnost koju teranino već sadrži u ozbiljnim količinama, s grožđem sorte teran i ružmarinom, te vam donosi autentični okus Istre i Mediterana.

Mediteranino 2

pogledajte video

Naručite sva 4 kolaboracijska umaka u poklon paketu

Tražite idealan suvenir ili poklon kojim želite predstaviti hrvatsku gastronomiju? U ovom poklon paketu nalaze se sva četiri umaka iz kolaboracija!

ostali umaci iz kolaboracije

Ovaj članak je objavljen u Blog. Spremite link.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)