Najbolji mladi poljoprivrednik - VolimLjuto.com

U konkurenciji od 68 mladih poljoprivrednika iz cijele Hrvatske, upravo su nas izabrali za najboljeg u 2021. godini. Tako je Goran Vrabec odnio titulu najboljeg mladog poljoprivrednika, a ostatak našeg tima puca od ponosa i motivacije za nove pobjede!

Nakon što smo ušli u finale s još 20 odličnih poljoprivrednika, žiri je odabrao nas kao pobjednike. Čini se kako je 2021. za nas prekretnica po mnogim točkama, a ovo priznanje nam je dokazalo da se desetogodišnji trud isplati i da mnogi to prepoznaju.

Citiramo jutarnji.hr:

Goran Vrabec već je etablirano ime na hrvatskom tržištu poljoprivrednih proizvoda, čije su chili papričice i potencijale inovativnih proizvoda brenda Volim ljuto odavno prepoznali brojni ugostitelji, ali i stručni žiriji na nekoliko međunarodnih natjecanja s kojih je u svoje zagorsko Igrišće donio vrijedne nagrade. Uz roditelje Nadu i Dubravka te djevojku Petru i još šestero zaposlenika, Goran već desetu godinu razvija sjajnu poduzetničku priču, koju je sad prepoznao i stručni ocjenjivački žiri na izboru za najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika. Zanimljivo je da se Goran na natječaj prijavio na nagovor prijatelja.

– Kolega iz firme vidio je natječaj i poslao mi to nagovarajući me da se prijavim. Ispočetka nisam htio, ali on je bio uporan, pa sam na kraju sjeo i napisao prijavu, a kad sam vidio da sam ušao među 21 finalista, jako sam mu na tome zahvalan. Nisam očekivao pobjedu, ali jako sam ponosan na nju – rekao je Vrabec, koji svake godine proširuje proizvodnju, a ove su se godine odlučili za modernizaciju i povećanje kapaciteta proizvodnje chili papričica.

ostatak članka možete vidjeti na ovom linku.

Ovo su samo neki od naših proizvoda:

Sušene / mljevene chili papričice

Brutalero Gunpowder Naga 40g

5,35 

Sušene / mljevene chili papričice

Jalapeno Green mljevene chili papričice 150g

10,45 

Big One ljuti umaci 500ml

Vrabasco Strong Big One ljuti umak 500ml

22,45 

Fermentirani ljuti umaci

Vrabanero Smoked ljuti umak 20ml

2,50 

Kuhani ljuti umaci

AssTearOid ljuti umak 100ml

5,45 

Fermentirani ljuti umaci

Brutalero Yellow ljuti umak 20ml

2,75 

Sušene / mljevene chili papričice

Guajillo sušene drobljene chili papričice 140g

11,95 

2 ljutih komentara na “Goran Vrabec je najbolji mladi poljoprivrednik u 2021. godini

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)