Najbolji mladi poljoprivrednik - VolimLjuto.com

U konkurenciji od 68 mladih poljoprivrednika iz cijele Hrvatske, upravo su nas izabrali za najboljeg u 2021. godini. Tako je Goran Vrabec odnio titulu najboljeg mladog poljoprivrednika, a ostatak našeg tima puca od ponosa i motivacije za nove pobjede!

Nakon što smo ušli u finale s još 20 odličnih poljoprivrednika, žiri je odabrao nas kao pobjednike. Čini se kako je 2021. za nas prekretnica po mnogim točkama, a ovo priznanje nam je dokazalo da se desetogodišnji trud isplati i da mnogi to prepoznaju.

Citiramo jutarnji.hr:

Goran Vrabec već je etablirano ime na hrvatskom tržištu poljoprivrednih proizvoda, čije su chili papričice i potencijale inovativnih proizvoda brenda Volim ljuto odavno prepoznali brojni ugostitelji, ali i stručni žiriji na nekoliko međunarodnih natjecanja s kojih je u svoje zagorsko Igrišće donio vrijedne nagrade. Uz roditelje Nadu i Dubravka te djevojku Petru i još šestero zaposlenika, Goran već desetu godinu razvija sjajnu poduzetničku priču, koju je sad prepoznao i stručni ocjenjivački žiri na izboru za najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika. Zanimljivo je da se Goran na natječaj prijavio na nagovor prijatelja.

– Kolega iz firme vidio je natječaj i poslao mi to nagovarajući me da se prijavim. Ispočetka nisam htio, ali on je bio uporan, pa sam na kraju sjeo i napisao prijavu, a kad sam vidio da sam ušao među 21 finalista, jako sam mu na tome zahvalan. Nisam očekivao pobjedu, ali jako sam ponosan na nju – rekao je Vrabec, koji svake godine proširuje proizvodnju, a ove su se godine odlučili za modernizaciju i povećanje kapaciteta proizvodnje chili papričica.

ostatak članka možete vidjeti na ovom linku.

Ovo su samo neki od naših proizvoda:

2 ljutih komentara na “Goran Vrabec je najbolji mladi poljoprivrednik u 2021. godini

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)