VOLIM LJUTO POMAŽE PSIMA!

Ovakve stvari bi se trebale podrazumijevati, no da, mi volimo pse! Članovi našeg tima imaju nekoliko pasa doma i svakodnevno ih uveseljavaju, a već neko vrijeme smo razmišljali o jednoj ovakvoj akciji kojom želimo pomoći onima čiji glas ne možete čuti sve dok im ne dođete blizu!

  • Akcija traje od 15.05. do 20.05.2018.
  • Od svake webshop narudžbe doniramo 30% prihoda udruzi Šapica

Kakva akcija?

Od 15.05. do 20.05.2018. bilo kojom kupnjom na našem webshopu pomažete i psima u skloništu “Šapica“. 30% od svake kupnje na našem webshopu donirat ćemo udruzi Šapica, budući da je njihovo sklonište nastalo kao njihov projekt bez ikakve pomoći grada Zaprešića ili Zagrebačke županije.

Svaka pomoć udruzi je dobrodošla, a mi ovim činom želimo podignuti svijest građana o financijskim problemima takve udruge. Iako većina voli životinje, istovremeno neće poduzeti ništa po tom pitanju, a na ovaj način će indirektno pomoći svim volonterima udruge koji će se brinuti za životinje koje i dalje traže svoj dom.

Kako mogu pomoći?

Ovim putem možete pomoći kupnjom bilo čega na našem webshopu, a mi ćemo od te kupnje na kraju akcije donirati 30% za udrugu.  Direktno možete pomoći udruzi Šapica novčanim uplatama, materijalnim donacijama ili sponzorstvima, a o tome možete više saznati na njihovim stranicama.

Postoje li neke skrivene namjere?

Naravno da ne postoje. Mi jednostavno volimo pse. Svjesni smo da će zli jezici uvijek postojati, no najlakše je sjediti kod kuće i ne poduzimati ništa i prosipati pamet po internetu. Kada bi svaka firma u Hrvatskoj u jednom tjednu u godini napravila ovakvu akciju, život bi bio puno ljepši.

Akcija je uspješno privedena kraju!

U 5 dana trajanja akcije ukupan prihod bio je 9748,30kn, od čega 30% doniramo udruzi Šapica! To smo zaokružili na 3000kn i nadamo se da će im ti novci biti od koristi! 

DONACIJE ZA ŠTIĆENIKE UDRUGE ŠAPICA I IZGRADNJU SKLONIŠTA

Informacije preuzete sa sapica.hr/donacije

Raiffeisenbank (RBA)
IBAN: HR4924840081103555954
SWIFT: RZBHHR2X

Privredna banka Zagreb (PBZ)
IBAN: HR7323400091110646781
SWIFT: PBZGHR2X

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)