Kakav je napredak?

Projekt SD ide dalje prema planu. Naime, već prvi dan nakon prošle objave obavljena je kupovina materijala koji je bio potreban da bismo prostor sredili po našim željama. Petra, Goran i Dubravko poharali su Bauhaus i nabavili laminat, knauf i radne površine. Par fotografija je u prilogu da vidite da nam stvarno nije bilo lako.

Dan nakon toga krenulo se u postavljanje okvira za knauf, a do kraja dana su neke ploče osvanule u svojim trajnim pozicijama i počele glumiti zid. Da, sad već možemo zamisliti kako bi to izgledalo. Nada, Dubravko i Nadin brat (Dražen) obavili su veliki posao i nakon samo 2 dana posla sav knauf je bio postavljen.

Jednoj firmi smo poslali upit za čišćenje vanjskog zida. Rekli su nam da će sljedeći dan doći pogledati zid i poslati nam ponudu za čišćenje. Nakon toga jedan dan smo odmarali. (Pod odmorom mislim na uobičajene aktivnosti koje radimo vezano uz naš web, profile na društvenim mrežama, narudžbe, izradu naših proizvoda i slično. Odmarali smo se od Projekta SD. To je možda bolji opis 😉 )

Dodatne aktivnosti…

Tada je uslijedilo bojanje istog tog knaufa i dovođenje tog našeg zahvata u nešto što će izgledati lijepo. Te aktivnosti su potrajale nekoliko dana, a Goran se u međuvremenu bavio sa odlascima u shopping centre da izvidi kakve stvari su nam još potrebne. Bilo je tu razgledavanja namještaja i raznih uređaja. Počeli smo stvarati liste. I te liste u ovom trenutku imaju podliste, a čine nam se kao da nemaju kraja. Svakim danom se osjećamo odlično jer stavljamo kvačicu na neki od zadataka na pojedinim listama, no stvaramo i nove zadatke. Projekt u svakom slučaju ide prema planu! Jedino što ovaj projekt može usporiti su faktori na koje mi nemamo utjecaja, no o tom ću pisati nekom drugom prilikom (iako se iskreno nadam da neću 🙂 ). Vizualni identitet osmislili smo davno, taj dio je riješen. Sve od logotipa do izgleda prostora izvana i iznutra.
Proteklih dana smo se bavili internetom i telefonom. Trebat će nam i jedno i drugo jer, budimo realni, više ni na WC ne idemo bez interneta.
Promijenili smo bravu na vratima i uskoro krećemo na postavljanje laminata jer čekamo da nam dostave ostatak naručenih tapeta, pa nije baš efikasno da imamo praznog hoda.

 

A što dalje?

U narednim danima trebalo bi biti više fotki i više fizičkog rada u samom prostoru, ali bome i van njega. I time završavam ovaj drugi blog, u nadi da sam vas i dalje zaintrigirao toliko da iščekujete sljedeći 🙂

Aha da, sjećate se one firme koja je rekla da će poslati ponudu za čišćenje zida sljedeći dan? Nije. Nakon par dana smo poslali i mail podsjetnik na koji nismo dobili odgovor. U trenutku pisanja teksta još uvijek nema odgovora. Pripremili smo našu aparaturu za čišćenje, ali pričekat ćemo još malo. Možda se sjete odgovoriti…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)