Nastavljamo…

… s našim Večerama kluba ljubitelja ljutine! Imali smo malu pauzu zbog blagdana i projekata koji su iziskivali puno našeg vremena, ali sada se vraćamo i to sa stilom! Sada je definitivno da ćemo imati ovakve večere svaki mjesec, i to ne samo u Zagrebu, već i na lokacijama po državi gdje još nismo bili.

Što je Večera kluba ljubitelja ljutine?

Klub ljubitelja ljutine je projekt u kojem želimo okupiti istinskPivnica Mlinarica - VolimLjuto.come ljubitelje chili papričica, ljutih umaka i sve hedoniste koji uživaju u intenzivnim okusima koje nudi svijet chili papričica. Projekt će se realizirati kroz druženja, edukacije i niz pogodnosti za članove kluba, a za ovaj put smo pripremili hedonističku večeru i druženje u Pivnici Mlinarica u Zagrebu. Uz to nudimo i degustacije svih Volim Ljuto proizvoda kao i prigodne poklone za sve koje će biti prisutni i, naravno, članske iskaznice (za one koji ih još nemaju) kako bi imali dokaz da ste ljubitelji vrhunske ljutine.

Pivnica Mlinarica

 

Mjesto je naše sljedeće večere. Ako niste čuli za ovo kultno mjesto na zagrebačkom gastro području, ovo je vjerojatno idealna prilika da iskusite sve njihove čari. Posebna zanimljivost Mlinarice je da proizvode vlastita piva koja ćete imati priliku probati na samoj večeri. Jedno od iznenađenja koje ćete moći okusiti na samoj večeri je ljuto pivo napravljeno isključivo povodom našeg druženja. 🙂

Meni

Radi se o švedskom stolu. Ne govorimo o stolu koji je kupljen u IKEA-i. Govimo o načinu serviranja hrane koji je iskušan na drugoj večeri u The Red Apple Pub-u i koji ste jako dobro prihvatili.

Kao što vidite na fotografijama, za predjelo će biti posluženi štrukli “na juhu”.
Nakon toga, kao glavno jelo i poneki prilozi čekaju vas potpuno domaće kranjske kobasice, debrecinke, češnjovke, kranjske sa sirom, krvavice, zapečeni grah, senf, domaći ajvar, domaći curry umak, pečeni buncek, pivnički ražnjići, restani krumpir i kiselo zelje.
Za desert su tu palačinke sa sladoledom, flambiranim voćem i chilijem.
EXTRA: Kad pomislite da više jela ne može stati u vas, stiže i nešto što nije prikazano na fotografijama, a to je pivnički grah koji se lako može usporediti sa popularnim “chili con carne-om”.

Datum i vrijeme

Subota, 25.02.2017. u 19:00h

Lokacija

Pivnica Mlinarica, Jandrićeva 35, Zagreb – lokacija na karti

Cijena

Cijena sudjelovanja je 150kn po osobi (PDV uključen) i plaća se u restoranu.

Što je uključeno u cijenu?

  • Buffet večera s jelima koja su pikantna i dobro se uklapaju s Volim Ljuto proizvodima. (ljutinu možete pojačati dodavanjem ljutih umaka ili drugih Volim Ljuto proizvoda):
  • Piće dobrodošlice
  • Članska iskaznica Kluba ljubitelja ljutine s kojom se možete ponositi, ali isto tako i ostavariti pogodnosti koje ćemo imati samo za članove kluba
  • Prigodni Volim Ljuto poklon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)