Drage ljutomanke i ljutomani,

Uz mjesec rujan izlazimo s informacijom o novoj večeri Kluba! No, ovaj put radimo mali test i gledamo koliko nam vjerujete, pa ćete informacije dobiti na kapaljku 😉

O KOJEM SE RESTORANU RADI?

S obzirom da je svaka iduća večera sve bolja, onda vam je jasno što možete očekivati od ove. Ponovo smo u Zagrebu, ulica je Kostelska ulica 11 (lokacija na Karti), lokacija je Bisto Šalša koja je u zadnje vrijeme jedno od poznatijih imena u glavnom gradu.

MENI

Bistro Šalša - KLJLJ - VolimLjuto.com

 

Na meniju vas ovaj put ponovo očekuje nekoliko jela. Jedno od njih je Rigatoni All Amatriciana, sa tjesteninom koja je proizvedena odmah ispod bistroa od strane djelatnika.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bistro Šalša - KLJLJ - VolimLjuto.com

 

Svako jelo možete upotpuniti craft pivom Alkar (pale ale) od domaće craft pivovare Pivionica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bistro Šalša - KLJLJ - VolimLjuto.com
Na meniju će se naći i Porchetta u ciabatta pecivu. Ako ne znate što je porchetta, brzo na google i provjerite koliko je zahtjevna priprema ovog jela. Vjerujte nam, ovo je savršenstvo.

 

 

 

 

 

 

 

Osim onog što je na fotografijama, čeka vas i Mousse od čokolade (spicy coulis od jagode), a imat ćete priliku probati i rotkvice u spicy majonezi koju će Šalša napraviti samo za vas!

U cijenu večere je standardno uračunata hrana, piće se plaća dodatno, kao i inače 🙂

DATUM I VRIJEME

23.09.2017. (subota) od 19:00h

Molimo da poštujete navedeno vrijeme i da dođete na početak.

LOKACIJA

Bistro Šalša, Kostelska ul. 11, Zagreb – lokacija na karti

CIJENA SUDJELOVANJA I PLAĆANJE

Cijena sudjelovanja je 120kn po osobi za već postojeće članove Kluba. Ukoliko niste član Kluba, ili prijavljujete osobu koja nije član Kluba tada je cijena 170kn po osobi, čime se osoba uz večeru učlanjuje u Klub i postaje ljuti član sa svim pogodnostima tog ranga (novi članovi će dobiti paket s umakom i iskaznicom na njihovu adresu). Plaćanje se vrši u restoranu prilikom dolaska.

REZERVACIJE

Molimo vas da rezervirate onoliko mjesta za koliko ste sigurni da će ljudi doći, jer u slučaju otkazivanja neposredno prije početka restoran spremi previše hrane.

U slučaju da saznate da vi ili netko za koga ste rezervirali ne može doći  – molimo da otkažete rezervaciju kako bismo mogli mjesto ponuditi nekom drugom 🙂

Imajte na umu da su ovo prvi vidjeli VIP i Brutalni članovi i popunili su zapanjujuću većinu, tako da je ostalo još samo 5 mjesta. Tko prvi, njegova djevojka 😉

Oops! We could not locate your form.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)