Spicy Wonders of Croatia 5
Spicy Wonders of Croatia 6
ISTRA

MEDITERANINO

Aura Teranino

Zaronite u uzbudljivu istarsku gastronomiju uz Mediteranino! Ovaj zavodljivi ljuti umak je hommage Istri kao vinskoj regiji, hvatajući njezin duh u likeru od crnog vina koji je u kratkom roku postao njen široko prepoznatljiv simbol. Izrađen u suradnji s Aurom, ovaj umak sadrži raskošne note Teranino likera i grožđe sorte Teran, stvarajući simfoniju okusa koja pleše na nepcu.

saznaj više
Spicy Wonders of Croatia 7
ZAGORJE

FIŠKAL

OPG Cesarec Bučino ulje

Krenite u srce Hrvatskog zagorja s Fiškalom, ljutim umakom nadahnutim zelenim pejzažima tog kraja, u kojem tu i tamo vidite poneku narančastu točkicu u obliku bundeve! U suradnji s OPG Cesarec, spojili smo moćnu aromu njihovog nagrađivanog ulja bučinih sjemenki s lukom i chili papričicama u mješavinu koja daje počast kulinarskoj baštini Hrvatskog zagorja. 

saznaj više
Spicy Wonders of Croatia 8
Spicy Wonders of Croatia 9
Spicy Wonders of Croatia 10
DALMACIJA

KACAVIDA

‘Juta Spiza Kvasina

Doživite gastronomiju dalmatinske obale s Kacavida umakom! Stvoren u suradnji s ‘Jutom Spizom, ovaj ljuti umak je proslava dalmatinskih profinjenih okusa. Izrađen s tradicionalnom dalmatinskom kvasinom (octom od vina), na bazi medenih smokava pruža savršenu ravnotežu slatkoće, kiselosti i ljutine, uhvativši bit dalmatinske kulinarske umjetnosti. 

saznaj više
Spicy Wonders of Croatia 11
BARANJA

KULEN THE GANG

Stipino Baranjska paprika

Osjetite moćni, dimljeni karakter najpoznatijeg baranjskog proizvoda uz Kulen the Gang umak! U suradnji sa Stipinim iz Baranje, obogatili smo ovaj ljuti umak karakterističnim okusom baranjske paprike te dimom, nadahnuti ikonom baranjske gastronomije – kulenom. Spremite se za ljutu avanturu koja odašilje počast baranjskoj kulinarskoj baštini.

saznaj više
Spicy Wonders of Croatia 12

 

Pogledajte video 

Na našem YouTube kanalu su dostupni kratki filmovi o svakoj od 4 kolaboracije!

Spicy Wonders of Croatia 13
pogledaj

4 UMAKA

JEDAN POKLON PAKET

PROČITAJTE VIŠE

Mediteranino

Saznaj kako je nastao ljuti umak s Teraninom destilerije Aura!

Fiškal

Saznaj kako je nastao ljuti umak s bučinim uljem OPG-a Cesarec!

Kacavida

Saznaj kako je nastao ljuti umak s Kvasinom Jute Spize!

Kulen the Gang

Saznaj kako je nastao ljuti umak s baranjskom paprikom OPG-a Stipino!