Drage ljutomanke i ljutomani,

ovo je druženje koje je bilo prvo najavljeno samo članovima Kluba i zbog toga je broj mjesta za prijave još više ograničen  i to u dvije opcije: ručak (14-17h) ili večera (18-21h) 9.4.2017. (nedjelja).

Svaka od ovih opcija može uključiti 16 osoba, pa je shodno prijavama članova kluba ostalo još samo 4 mjesta i to za ručak!

O KOJEM SE RESTORANU RADI?

Ovaj put odlučili smo se za R&B Food – restoran u Zagrebu koji se može pohvaliti fenomenalnim BBQ rebarcima sa umacima u više varijanti, od kojih je u nekim varijantama korišten i naš Brutalero Scorpion. Ovo je peta godina od njihovog otvaranja, a s obzirom na hranu koju smo tamo probali – možemo reći da su se usavršili toliko da bismo rado svaki dan tamo ručali. (i doručkovali, i večerali, a bome i gricnuli nešto kad se probudimo usred noći…)

MENI

Ono što ćete taj dan moći izabrati iz plata koje će biti složene na stolovima su:

  • R&B Best of BBQ (Svinjska rebarca, Teleće rebro i pileća krilca sa kolutićima od luka, tzatziki rolicom, lepinjom, krumpirom i Ranch umakom)
  • R&B rebro Boškarina (Rebro istarskog Boškarina, prilog, salata, umaci i kruh)
  • R&B Bull Rib (Rebro bika sa R&B Hickory umakom, posluženo sa polama od krumpira, zapečenim grahom, salatom i lepinjom)

U cijenu ručka/večere uključeno je i piće dobrodošlice (rakijica), a sva ostala pića koja naručite bilježe se na stol za kojim sjedite i plaćate na kraju druženja.

R&B Food - VolimLjuto.com

 

DATUM I VRIJEME

9.4.2017. (nedjelja)

  • Ručak (14:00 – 17:00h)
  • Večera (18:00 – 21:00h)

Molimo da poštujete navedena vremena i da dođete na početak naznačenog vremena.

LOKACIJA

R&B Food, Puljska 9, Trešnjevka, Zagreb – lokacija na karti

CIJENA SUDJELOVANJA I PLAĆANJE

Cijena sudjelovanja je 120kn po osobi (PDV uključen) za već postojeće članove Kluba. Ukoliko niste član Kluba, ili prijavljujete osobu koja nije član Kluba tada je cijena 150kn po osobi (PDV uključen). Plaćanje se vrši u restoranu prilikom dolaska.

ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU?

  • Ručak ili večera koji sadrže gore navedena jela postavljena na platama na stolovima. Svako jelo će se moći dodatno zaljutiti našim umacima i ostalim Volim Ljuto proizvodima.
  • Piće dobrodošlice (rakijica)
  • Članska iskaznica Kluba ljubitelja ljutine (ukoliko ju već nemate) s kojom se možete ponositi, ali isto tako i ostavariti pogodnosti koje ćemo imati samo za članove kluba
  • Prigodni Volim Ljuto poklon

REZERVACIJE

Zbog limita na broj prijava – moguća je istovremena prijava samo jedne osobe.

Možete sa svojim mailom i brojem mobitela prijaviti više osoba tako da ponovo otvorite stranicu i ispunite formu sa drugim imenom i prezimenom, no sveukupni limit je 16 osoba na svakom terminu.

U trenutku objave ovog teksta, dostupna su samo 4 mjesta za ručak! (14-17h)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)