Domaći recepti i uzgoj papričica dobitna su formula za najbolje umake!

Naši ljuti umaci dobili su brojne nagrade i razna priznanja, a u Hrvatskoj su u stalnoj postavi u preko 100 različitih restorana!.

Pogledaj cijelu ponudu!

Različite kategorije umaka:

U našoj proizvodnji imamo stvarno puno umaka različitih ljutina, no bitno je istaknuti da kod njih postoje dvije velike razlike. Fermentirani ljuti umak radi se prirodnim procesom u kojem papričice bez pristustva zraka reagiraju sa zdravim bakterijama, zbog čega postaju aromatičnije i produljuje im se životni vijek. Ovakvi umaci smatraju se klasičnim ljutim umacima u Louisiana stilu, a nakon otvaranja mogu se čuvati na sobnoj temperaturi s gotovo neograničenim rokom trajanja.
Kuhani ljuti umaci najčešće se miješaju s drugim povrćem ili voćem, nakon čega se kuhaju i potom pasteriziraju. Ovakvi umaci imaju razne arome uz chili, koji je tu najčešće samo kako bi dao ljutinu. Ovakvi umaci se nakon otvaranja trebaju držati u hladnjaku, no to ne znači da su manje vrijedni.

Različite kategorije umaka:

U našoj proizvodnji imamo stvarno puno umaka različitih ljutina, no bitno je istaknuti da kod njih postoje dvije velike razlike: Fermentirani ljuti umak radi se prirodnim procesom zbog čega je aromatičniji i produljuje mu se životni vijek. Kuhani ljuti umaci se miješaju s drugim povrćem ili voćem, te zato imaju razne arome uz chili. Ovakvi umaci se nakon otvaranja trebaju držati u hladnjaku.

Najpopularniji fermentirani ljuti umaci:

Hot 7 / 5
Hot 10 / 5
Hot 2 / 5
Hot 4 / 5
Hot 6 / 5
Hot 2 / 5
Hot 3 / 5
Hot 4 / 5

Najpopularniji kuhani ljuti umaci:

Hot 1 / 5
Hot 3 / 5
Hot 3 / 5
Hot 2 / 5
Hot 2 / 5
Hot 3 / 5
Hot 2 / 5
Hot 5 / 5

Sve papričice uzgajamo sami!

Ne pristajemo na kompromise i želimo samo vrhunsku kvalitetu. Zbog toga uzgojimo preko 15 tona papričica godišnje!

Besplatna i brza dostava!

Za sve narudžbe iznad 190kn je dostava potpuno besplatna i stiže u roku 2 radna dana!

Fermentacija koja traje!

Kako bismo pojačali aromu papričica i produljili životni vijek umaka, fermentacija  traje barem 6 mjeseci.