Vrabanero Honey Mustard osvojio je Great Taste zvjezdicu! 1

“Great Taste”, najprestižniji svjetski natječaj za hranu i piće, proglasio je svoje zvjezdice za 2019. godinu. Od 12.772 proizvoda koji su pristigli iz preko 100 različitih država, Volim Ljuto iz Igrišća nagrađen je za svoj Vrabanero Honey Mustard s jednom zvjezdicom što znači da je dodijeljeno priznanje sudaca za proizvod s fantastičnom aromom i okusom. Vrabanero Honey Mustard verzija je senfa s medom i chili papričicama koji je sve samo ne klasičan senf! Svojom laganom ljutinom, umjerenom slatkom notom i aromom koju daje gorušica namakana u jabučnom octu osvojio je žiri! Komentirali su da im se sviđa aroma i kako se okusi jako dobro kombiniraju s ljutinom. Istaknuli sui kako je tekstura prozračnija nego kod klasičnih senfova.

S preko 500 najzahtjevnijih nepaca od strane gastro kritičara, kuhara, chefova, kupaca, restorana i dućana, kao i novinara i urednika u žiriju, Great Taste je izuzetno prepoznat i prihvaćen kao najcjenjeniji sustav za akreditaciju proizvođača delikatesa. Osim što je počasna medalja, nepogrešivi crno-zlatni “Great Taste” emblem oznaka je proizvoda s predivnim i istaknutim okusom, a zaslužena nakon brojnih sati slijepog testiranja od strane više stotina sudaca.

Osnivač branda Volim Ljuto, Goran Vrabec, objasnio je kako je ovo prvi put da je prijavio neki od svojih proizvoda na “Great Taste” natječaj. Znao je da ima dobar proizvod, no zanimalo ga je kako on konkurira na vanjskom tržištu. “Ovo priznanje samo nam je pokazalo da smo na pravom putu, a ne planiramo stati na tome.” – objasnio je. Na nagrađenom proizvodu uskoro će se naći i “Great Taste” naljepnice kojima će kupci znati da proizvod ima potvrđenu dodatnu vrijednost, a za proslavu će se Vrabanero Honey Mustard moći do 25.08.2019. nabaviti po 20% sniženoj cijeni.

Prepoznat kao pečat izvrsnosti među kupcima i prodavačima, “Great Taste” ocjenjuje okus proizvoda prije svega ostalog, bez ikakvog osvrtanja na branding i pakiranje. Neovisno o tome je li riječ o octu, granoli, slanini ili siru – svim proizvodima se uklanja originalna ambalaža i etiketa prije nego se testira. Nakon toga žiri isprobava, vijeća i ponovo kuša da dođe do zaključka zaslužuje li proizvod jednu, dvije ili tri zvjezdice.

Od 12.772 prijavljena proizvoda ove godine, 208 je zaslužilo 3 zvjezdice, 1326 njih dobilo je 2 zvjezdice, a 3409 proizvoda dobilo je jednu zvjezdicu. U komisiji su se ove godine našli i kuharica, spisateljica i šampionka održive hrane – Melissa Hemsley, šampion MasterChefa 2018. – Kenny Tutt, autorica Olia Hercules, chef i pisac – Gill Meller, Kavi Thakrar iz Dishoom-a, Georgina Hayden – spisateljica o hrani i stilistica, Zoe Adjonyoh – autorica i kuharica, kao i kupci iz renomiranih trgovina. Ova cijenjena nepca zajedno su testirala i ocjenjivala dobitnike nagrade 3 zvjezdica kako bi se konačno usuglasili oko dobitnika Golden Fork trofeja (trofeja zlatne vilice) i “Great Taste 2019 Supreme Champion” nagrade.

“Great Taste 2019” dolazi do uzbudljivog finala koje će se održati 1. rujna, kad će se gastro ljubitelji iz cijelog svijeta sastati u InterContinental Park Lane Hotelu u Londonu kako bi saznali dobitnike “Great Taste Golden Fork” trofeja za svaku regiju, ali i glavnog dobitnika nagrade – “Great Taste Supreme Champion 2019”.

BBQ (roštilj) dodaci i umaci

Vrabanero Honey Mustard senf s medom 212ml

4,25 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)