Kao i svake godine u ovo vrijeme, imamo povećan broj narudžbi putem webshopa. Sve te narudžbe isporučujemo jednako ažurno kao u bilo koje doba godine, no povodom blagdana moramo napomenuti sljedeće:

Sve narudžbe unutar Hrvatske koje nam stignu i budu plaćene do srijede, 21.12.2022. u 23:59h bit će poslane naredni dan i na vašoj adresi su 23.12.2022.*

*navedeno vrijedi u slučaju da ne živite na jednom od otoka koji nije mostom povezan kopnom, u slučaju da ste poslali sve ispravne kontakt podatke i adresu i u slučaju da ste na adresi prilikom pokušaja dostave (obavijest dobivate od GLS-a)

U slučaju da ste čekali zadnji čas i niste platili narudžbu na vrijeme, ako ste ostavili pogrešne podatke za dostavu ili kontakt, ili niste na adresi prilikom pokušaja dostave, ne garantiramo da ćete dobiti pošiljku prije Božića. Ovakvih slučajeva je iznimno malo (<3 godišnje), no moramo spomenuti i takvu situaciju. Sve detalje o dostavama pročitajte ovdje.

NAPOMENA: 97% narudžbi isporučeno je prvi sljedeći radni dan nakon slanja. Ono što savjetujemo je da ne čekate zadnji dan za narudžbu jer ne možemo znati kakva će gužva biti dostavnoj službi. Ne odgovaramo za zakašnjele darove ako ste sami čekali zadnji trenutak za narudžbu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)