VRABASCO INSTANT, KAKO SU NEKI VEĆ I PRETPOSTAVILI, IPAK NEĆE DOĆI U PRODAJU. BILA JE TO JEDNA NESLANA, NO PRILIČNO LJUTA ŠALA (ZAISTA SMO NAPRAVILI “UMAK” OD MLJEVENIH SCORPION PAPRIČICA I MALO KSANTAN GUME ZA POTREBE SNIMANJA VIDEA, NO ZABORAVILI SMO SOL). NAŠI UMACI PRODAVAT ĆE SE U STAKLENOJ AMBALAŽI I DALJE, A RAZBIJENE ĆEMO UVIJEK NADOKNADITI!

Ako ste i sami nekada od nas primili mokar i vidno oštećen paket, šanse su da je unutra bila staklena ambalaža s proizvodom koja se razbila. Do sada smo uspijevali riješiti sve eventualne probleme vezane uz webshop i dostavu, no upravo ovaj, razbijanje proizvoda usprkos pažljivom zamatanju, nismo nikako mogli eliminirati.

No, nedavno smo se sjetili. Od početka nam je bilo jasno da moramo promijeniti tip ambalaže iz staklene u neki drugi, no plastika nije dolazila u obzir iz ekoloških razloga. Što tada ostaje? Papir, koji jednostavno nije prikladan za tekućine, pa smo ga već na početku otpisali. No, u nekom trenutku je nekome od nas pala na pamet ideja da, osim promjene ambalaže, promijenimo i oblik proizvoda sušenjem kako bi se mogao prilagoditi papirnatoj ambalaži. 

Nakon skoro pa odbačene ideje, jer je u tom trenutku zvučalo kao jednostavno previše posla i vremena potrebnog za realizaciju, ponovno smo razmislili i odlučili probati napraviti testnu ambalažu i oblik proizvoda. Pokazalo se da već imamo svu potrebnu opremu za proces pretvaranja umaka iz tekućeg u kruto stanje, u kojem je bilo moguće spakirati proizvod u papirnatu ambalažu. 

Malo po malo, test po test, i došli smo do proizvoda koji će revolucionarizirati dostavu tekućih prehrambenih proizvoda, na potpuno ekološki i siguran način. Izradili smo Vrabasco Instant ®, ljuti umak u prahu! Za razliku od nekih drugih instant proizvoda, ovaj ne sadrži nikakve umjetne sastojke, već ima isti sastav kao i tekući umak. Izrada kod kuće je jako jednostavna, vaš umak bit će gotov unutar minute, a puno ga je lakše i skladištiti u malim vrećicama. 

U videu u nastavku možete vidjeti kompletan proces izrade Vrabasco Instant ljutog umaka u prahu, kao i upute za njegovu pripremu kod kuće!


 
VRABASCO INSTANT NA WEBSHOP DOLAZI OVE SUBOTE, PRATITE NAŠE OBJAVE! 

 

do tada, proučite što trenutno nudimo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)