POKLANJAMO LJUTOMIR NFT UZ SVAKI KUPLJENI VRABASCO VINTAGE LJUTI UMAK

Ako ste kupili Vrabasco Vintage ljuti umak, imate priliku da Vam pošaljemo besplatni NFT jedne varijante našeg Ljutomira. U nastavku se nalaze upute kako da dobijete NFT.

Što je NFT?

Na engleskom jeziku kratica NFT označava non-fungible token, tj. nezamjenjivi digitalni token odnosno digitalnu imovinu. NFT može biti u obliku slike, videa ili bilo kojeg drugog digitalnog predmeta, ali isto tako može imati i poveznicu s predmetima i događajima u stvarnom svijetu. U našem slučaju se radi o tome da uz kupnju fizičkog ljutog umaka Vrabasco Vintage možete dobiti jednu unikatnu varijantu Ljutomira, naše maskote u obliku NFT-a koja će ekskluzivno biti Vaše vlasništvo.

Kako do besplatnog Ljutomira?

Da bismo Vam poslali Vašeg Ljutomira, morate imati otvoreni korisnički račun na platformi OpenSea.io. Za otvaranje korisničkog računa na toj platformi morate imati Ethereum novčanik na jednoj od platformi koje OpenSea podržava. Naša preporuka je MetaMask wallet jer radi u Chrome pregledniku kao plugin i vrlo je jednostavan za korištenje, ali i bilo koji drugi novčanik će raditi ok. Nakon što povežete svoj wallet s OpenSea platformom, pošaljite nam adresu novčanika na koji šaljemo Vaš NFT. Jako je bitno da pošaljete ispravnu adresu jer u slučaju pogrešne adrese nije moguće poništiti transakciju. Adresu novčanika možete pronaći na stranici profila nakon povezivanja novčanika s OpenSea platformom, na stranici profila gdje samo kliknete na adresu i ona se kopira u međuspremnik što je prikazano na slici. Nakon toga nam kroz formu na dnu ove stranice pošaljite adresu novčanika i broj narudžbe ili broj računa, ovisno o načinu na koji ste kupili Vrabasco Vintage ljuti umak.

Besplatni Ljutomir NFT uz Vrabasco Vintage ljuti umak 1
Ljutomir NFT

ŽELIM SVOJ LJUTOMIR NFT!