Poruka podrške našoj ljutoj zajedniciGoran Vrabec - VolimLjuto.com

Nadam se da se držite u ovim stresnim vremenima i da ste svi dobro. Mi u Volim Ljuto smo zdravi (barem fizički), no imamo nekoliko izazova s kojima se borimo:

  1. Sigurnost radnika na OPG-u – Unatoč tome što dio ljudi radi od kuće, dio ipak to ne može pošto je vrijeme kada se moramo brinuti o sadnicama i lagano pripremati plastenike za proljetnu sjetvu. Srećom, većina nas koja radi na OPG-u živi u istom mjestu pa nema velikih putovanja svaki dan. U proizvodnji pazimo na higijenu kao i uvijek tj. ova situacija nije donijela neke velike promjene u proizvodnji pošto proizvodnja hrane mora uvijek biti na visokom nivou što se tiče higijene. Svim radnicima je ponuđen ostanak kod kuće ako se osjećaju nelagodno na poslu jer nemamo želje da radnici dolaze na posao s grčem na licu.
  2. Zatvaranje naše Spicy Days trgovine – Dana 19.03.2020. je Stožer za civilnu zaštitu donio odluku o zatvaranju svih trgovina koje ne drže osnovne namirnice ili lijekove. Usprkos našem mišljenju da je pivo osnovna namirnica, nadležni nisu imali razumijevanja i trgovinu smo morali zatvoriti, no webshop radi i dalje tako da uvijek možete u vlastitom domu uživati u stvarima koje nudimo jer dostavne službe i dalje rade normalno.
  3. Zatvaranje svih restorana i posljedice – Udio naše prodaje u HoReCa sektoru (hoteli, restorani i catering) je između 35 i 40% što nam je uz zatvaranje trgovine smanjilo ukupni prihod za oko 60%, tako da moramo biti pažljivi s financijama kako bismo nakon ove krize mogli nastaviti poslovanje. Ovim putem želim dati podršku svim ugostiteljima i djelatnostima u turizmu jer vjerujem da je njima sada najteže.

Što radimo da prebrodimo ovu krizu?

Fokus nam je trenutno na povećanju online prodaje i tu računamo na sve vas. Cilj nam je zadržati sve zaposlenike jer svatko u našem malom kolektivu daje svoj doprinos funkcioniranju tvrtke i bez bilo koga od njih bi bilo teško raditi. Nadam se da ćemo u tome uspjeti i da će država donijeti neke konkretne mjere koje će imati utjecaja na gospodarski oporavak.

Hvala Vam svima što ste i u ovo teško vrijeme s nama i što nas podržavate. Sve će ovo proći (i to dosta brzo, nadam se), a onda se vidimo negdje na pivu. Do tada pazite na sebe, ostanite doma s obitelji i nemojte zaboraviti jesti ljuto 😉

Vaš diler ljutine, Goran Vrabec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)