ŠTO SE DOGAĐA?!

Projekt SD nije propao, ne brinite se. Po tom pitanju napravili smo puno genijalnih stvari. S druge strane, susreli smo se s nizom problema u samom procesu, pa smo odlučili suzdržati se od pisanja blogova. Smatramo da bi se na taj način izražavali previše negativno, a ipak želimo stvoriti nešto lijepo i pozitivno.

CUT THE CRAP, ŠTO JE PROJEKT SD?

U redu, vrijeme je da saznate. Ako ste nas pratili, mogli ste vidjeti da smo u nekoliko navrata to već spomenuli, a možda ste čuli od nas i uživo – otvaramo maloprodajnu trgovinu u Zagrebu. Vjerojatno sad mislite – što onda? Toliko iščekivanja zbog običnog dućana?

Ne, ovo nikako neće biti običan dućan. SD je zapravo kratica imena naše trgovine – Spicy Days. Ne zove se “Volim Ljuto” iz jednostavnog razloga što ta trgovina neće sadržavati samo naše proizvode. Naime, ovaj cijeli projekt se svodi na otvaranje trgovine koja se vodi uživanjem u hrani, piću i kvalitetnim (i inovativnim) proizvodima. Ukratko – hedonizmom. Imali smo priliku kušati mnogo proizvoda domaćih i stranih proizvođača koji zaslužuju puno više pozornosti nego ju trenutno dobivaju.

S obzirom na rečeno – cijeli koncept temeljimo na četiri riječi:
Chili, Spice, BBQ i Beer. Prema tome možete vidjeti da ljuto ovdje možda prevladava, ali nije jedino što nudimo.

Projekt SD - VolimLjuto.com

 

 

KADA TO POČINJE?

Uskoro. Finaliziramo cijeli projekt, proizvodi su nabavljeni i ubrzo ih postavljamo na police. Da, napokon ćete imati priliku probati neke od najpoznatijih brandova  umaka i začina u svijetu jer s nama ekskluzivno postaju dostupni u ovom dijelu Europe. Planova je još mnogo, a s vremenom uključuju i webshop za one koji ne budu u blizini Zagreba. A za one koji su iz Zagreba i budu previše lijeni pripremamo dodatna iznenađenja.

ZAŠTO PIVO?

Zašto ne?

ZNAČI – NEMA VAŠIH PROIZVODA?

Naravno da ima. Sve proizvode iz Volim Ljuto ponude moći ćete naći u ovoj trgovini, ali uz njih ćete moći pronaći još domaćih i stranih proizvođača.

ŽELIM ZNATI VIŠE!

Drago nam je da smo vas zaintrigirali, no već smo i sad otkrili mnogo. Ono što vam možemo jako toplo preporučiti je da se prijavite na NOVU mailing listu kojom ćemo već ovaj tjedan poslati dodatne informacije o trgovini, brandovima i nezamućene fotografije, a pretplatom na tu listu u prvom mailu dobivate kupon za 5% popusta na prvu kupnju koja će se dogoditi i prije nego što mislite 😉

Pogledajte ponudu Spicy Days trgovine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)