Vidimo da svi vole stavljati fotke papričica, umaka, svojih biljaka… Zašto ne bismo onda organizirali izbor najbolje koju ćemo i nagraditi?

Pravila su jednostavna!

  1. Putem forme na ovoj stranici pošaljite nam fotku bilo čega vezano uz ljutinu! To može biti slika vaše biljke, svježih plodova, umaka, fotomontaža… Doslovno svaka fotka koja ima veze s ljutinom može proći! Ono na što vas molimo da pazite je da fotke koje šaljete imate spremljene u visokoj rezoluciji (detaljnije o tome kasnije).
  2. Održat će se ukupno 4 kruga. Svaki krug trajat će 2 tjedna, od čega je jedan finalni. Što to znači?
    U jednom krugu koji traje 14 dana (23.08 – 06.09.)  svaki autor ima pravo poslati samo jednu fotografiju unutar jednog kruga. Na kraju mi odabiremo 10 najboljih fotki po našem izboru. Žiri je strog i gledat će kompoziciju i kvalitetu fotki prije svega, pa savjetujemo da se potrudite da baš vi budete najbolji!
  3. Tih 10 fotki ćemo objaviti na našoj Facebook stranici u albumu, gdje će javnost moći svojim lajkovima glasati za 3 najbolje u narednih tjedan dana. Napominjemo da i publika glasanjem sudjeluje u izvlačenju za nagradu!
  4. Nakon prvih 14 dana odmah počinje drugi krug i sva pravila su ista kao i u prvom. U drugom krugu ponovo mogu sudjelovati oni koji su sudjelovali u prvom krugu, ali ponovo samo sa jednom fotografijom. (07.09. – 21.09.). Mogu sudjelovati i oni koji nisu sudjelovali u prvom krugu.
  5. Treći krug je istovjetan prvom i drugom krugu, a traje od 22.09. do 06.10.!
  6. Nakon svakog kruga održava se glasanje od 7 dana putem lajkova na našoj Facebook stranici.
  7. U finalnom krugu imamo 9 najboljih fotografija (3 iz svakog kruga) u kojem najveći broj lajkova unutar tjedan dana odnosi nagradu!
  8. U prijavama mogu sudjelovati i amateri i profesionalci.

Nagrade:

  • Pobjednička fotografija finalnog kruga odnosi glavnu nagradu koja je članstvo u Klubu Ljubitelja Ljutine. Pri tome će sama odabrati paket članstva koji želi! Pobjednička fotografija printat će se u velikom formatu u dva primjerka i potom uokviriti. Zbog toga je izrazito bitno da imate istu fotku i u velikoj rezoluciji! Jedna pripada autoru, a drugu ćemo izvjesiti u našoj trgovini Spicy Days uz potpis autora. Tko god pošalje fotografiju pristaje na ovakve uvjete u slučaju pobjede. Fotografije koje ne budu glavne pobjedničke neće se printati i koristiti, osim u slučaju Facebook albuma za glasanje koji su spomenuti prije. 
  • Osim glavne, dijelimo jednu nagradu za lajk po nasumičnom odabiru. Dakle, tko god je stavio lajk na bilo koju fotku u bilo kojem od sva 4 kruga glasanja ulazi u izvlačenje za ovu nagradu (ako ste lajkali 5 puta, vaše ime ulazi u bubanj samo jednom)! A ona je The Best Of Poklon paket i ljuti mix svježih papričica raznih sorti! Isplati se lajkati 😉

Fotić u ruke, chili pred objektiv i sretno!

NOVA INFORMACIJA 14.10. – FINALNO GLASANJE! Najbolje fotografije iz sva 3 kruga su na Facebooku gdje možete glasati za vama najbolje između 14.10. i 21.10. do 23:59h!

3 ljutih komentara na “Fotkaš ljuto? Pošalji fotku i osvoji nagradu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)