Dragi članovi Kluba i svi oni koji će to postati,

S obzirom da uvijek saznate lokaciju večere prije svih, evo napokon i informacije o  narednoj večeri! Ovaj put družit ćemo se u okolici Zagreba, točnije – u Velikoj Gorici!

O KOJEM SE RESTORANU RADI?

Ugostit će nas Bisto Kaktus u Velikoj Gorici (Kolodvorska 12), poznat kao meksički restoran i pizzerija u kojem ćete moći probati delicije meksičke kuhinje spremljene za vas! S obzirom da nismo još imali večeru koja se svodi na tu kuhinju, napokon je došlo vrijeme i za to!

MENI

Na meniju vas čeka 3 sljeda, no ova večera osim hrane donosi i jedno piće po izboru (pivo ili sok) koje je uključeno u cijenu večere.

Večera započinje jelom koje je poznato svima – Chili con carne!

Chili con carne - Kaktus - VolimLjuto.com

Nakon njega slijedi Burrito Machaca u kojem vas čekaju dvije tortilje omotane i presavinute oko pikantnog nadjeva te zatim zapečene na roštilju, punjene sirom, zelenom salatom, govedinom, kukuruzom, grahom, paprikom i chili umakom.

Burrito Machacha - Kaktus - VolimLjuto.com

Zadnji specijalitet na druženju je Enchiladas Rojas u kojem su dvije nadjevene i narolane tortilje zapečene u pećnici, servirane na zelenoj salati, punjene sirom, zelenom salatom, mljevenom govedinom, grahom, kukuruzom i naravno, chilijem 😉

Enchiladas Rojas - Kaktus - VolimLjuto.com

U cijenu druženja je uračunata hrana i jedno piće (pivo ili sok) po izboru, ostala pića po želji plaćaju se dodatno, kao i inače 🙂

DATUM I VRIJEME

04.02.2018. (nedjelja) od 14:00h (ovaj put ručak, kako biste ostatak nedjelje mogli doći k sebi prije tog crnog ponedjeljka)

Molimo da poštujete navedeno vrijeme i da dođete na početak.

LOKACIJA

 Bisto Kaktus, Kolodvorska 12, Velika Gorica – lokacija na karti

 

CIJENA SUDJELOVANJA I PLAĆANJE

Cijena sudjelovanja je 120kn po osobi za već postojeće članove Kluba. Ukoliko niste član Kluba, ili prijavljujete osobu koja nije član Kluba tada je cijena ISTO TAKO 120kn po osobi (popust jer je prva večera u godini 😉 ), čime se osoba uz večeru učlanjuje u Klub i postaje ljuti član sa svim pogodnostima tog ranga (novi članovi će dobiti paket s umakom i iskaznicom na njihovu adresu). Plaćanje se vrši u restoranu nama iz Volim Ljuto teama prilikom dolaska.

REZERVACIJE

Molimo vas da rezervirate onoliko mjesta za koliko ste sigurni da će ljudi doći, jer u slučaju otkazivanja neposredno prije početka restoran spremi previše hrane.

U slučaju da saznate da vi ili netko za koga ste rezervirali ne može doći  – molimo da što prije otkažete rezervaciju kako bismo mogli mjesto ponuditi nekom drugom.

Ovaj put ćemo slati SMS-ove nekoliko dana ranije.

Sva mjesta za večeru su popunjena!
Ukoliko želite, možete se prijaviti na listu čekanja. U slučaju prijave na listu čekanja, javit ćemo vam ukoliko se mjesto oslobodi. Najkasnije u petak, 2.2. znat ćete imamo li slobodnih mjesta ili ne 🙂

Edit: I lista čekanja je puna!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)