Restoran Alegria - VolimLjuto.comDragi članovi Kluba,

S obzirom da uvijek saznate lokaciju večere prije svih, evo i nove informacije o  narednoj večeri! Kao i prošle godine u ovo vrijeme kad smo bili u Meat & Grill Boutiqueu, stiže jedna ekskluzivnijeg tipa, i to na zapadu Zagreba.

O KOJEM SE RESTORANU RADI?

Ugostit će nas Restoran Alegria u Zagrebu, jedno od onih mjesta kojima prvo što primjetite kad otvorite Facebook stranicu vidite 5.0 rating, a potom i delikatese koje spremaju. Ovaj meni i večeru dogovarali smo i usklađivali duže vrijeme i zato od nje možete s punim pravom očekivati puno.

MENI

Na meniju vas ponovo čeka nekoliko sljedova, a posebnost u ovom jelu je što će svako jelo biti upareno sa odgovarajućim pićem koje je uključeno u cijenu večere.

Večera će početi sa Vrabasco kamenicama, a upotpunjuje ih čaša pjenušca.

Nakon toga slijede Tramezzini, poznati talijanski sendviči bez korice s pilećim curryem (jamajkanskim i indijskim) uz koje će se servirati čaša Portera Zmajske Pivovare.

Sljedeća zvijezda večeri je Spicy tuna na krekerima od riže s teriyaki majonezom, ukomponirana s čašom Pinot Noir vina.

Spicy tuna na krekerima od riže s teriyaki majonezom - VolimLjuto.comU ovom trenutku vjerojatno više ne možete disati, ali kraj se još ne nazire. Stiže Chili con carne s Muffinom od palente uz koji dolazi čaša vina Chocolatero

A za kraj i desert stižu Browniesi s ljutim kikirikijem i sladoledom, a zaokružit će ga piće iznenađenja!

U cijenu večere je uračunata hrana i navedena pića, ostala pića po želji plaćaju se dodatno, kao i inače 🙂

DATUM I VRIJEME

26.10.2017. (četvrtak) od 19:00h

Molimo da poštujete navedeno vrijeme i da dođete na početak.

LOKACIJA

Restoran Alegria, Rudeška cesta 246, Zagreb – lokacija na karti

Restoran Alegria - VolimLjuto.com

CIJENA SUDJELOVANJA I PLAĆANJE

Cijena sudjelovanja je 250kn po osobi za već postojeće članove Kluba. Ukoliko niste član Kluba, ili prijavljujete osobu koja nije član Kluba tada je cijena 299kn po osobi, čime se osoba uz večeru učlanjuje u Klub i postaje ljuti član sa svim pogodnostima tog ranga (novi članovi će dobiti paket s umakom i iskaznicom na njihovu adresu). Plaćanje se vrši u restoranu prilikom dolaska.

REZERVACIJE

Molimo vas da rezervirate onoliko mjesta za koliko ste sigurni da će ljudi doći, jer u slučaju otkazivanja neposredno prije početka restoran spremi previše hrane.

U slučaju da saznate da vi ili netko za koga ste rezervirali ne može doći  – molimo da što prije otkažete rezervaciju kako bismo mogli mjesto ponuditi nekom drugom.

Ovaj put ćemo slati SMS-ove nekoliko dana ranije.

Sva mjesta za večeru su popunjena!

Oops! We could not locate your form.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)